Cottage cheese wrap

Cottage cheese wrap

Proteinrik wrap med cottage cheese og spinat. Perfekt til et måltid før eller etter trening.
40-60 min
2.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Cottage cheese wrap

  • 4 dl eller 400 gram cottage cheese
  • 3 egg
  • 50 g babyspinat - fryst eller fersk
  • 0,5 ts hvitløkspulver

Topping

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme.
  2. Ha ingrediensene til cottage cheese wrapen i en blender med en klype salt. Kjør til alle ingrediensene er blandet.
  3. Ha bakepapir på et stekebrett. Smør bakepapiret med et tynt lag med olje. Fordel cottage cheese-blandingen i et lag formet som et firkant. Stek i ovnen til den blir fast (ca. 20 minutter).
  4. Kutt løk og paprika i skiver. Kutt kylling i tykke biter. Stek på medium høy varme med litt olje og en klype salt.
  5. Kutt agurk og tomat i mindre biter.
  6. Fordel kylling, grønnsaker, fetaost og sriracha utover wrapen. Rull wrappen som en rullekake og del i to.
  7. Servér 
Del på Facebook